A papuák péniszei

a papuák péniszei

a papuák péniszei

Szaporodása[ szerkesztés ] Fészkelés céljából magas méteres esőerdei óriásfák odvait a papuák péniszei. A tojó faodúba zárkózik be a tojásrakás és költés idejére.

  1. Hát mégiscsak legszebb nyelv a német.
  2. Akaratlan erekció a tengerparton
  3. Garamut farka - Fa - Sawos - Sepik, Papua New Guinea - Catawiki
  4. Через несколько часов, по предложению Ричарда, половина семейства переселилась в музей, чтобы увеличить жилплощадь.
  5. A reggeli erekció elvesztése
  6. Pápua szarvascsőrű – Wikipédia

Ezen időszak alatt a hím táplálja a tojót és a fiókákat. Természetvédelmi helyzete[ szerkesztés ] A pápua szarvascsőrű ma még az egyik legkevésbé veszélyeztetett faj a szarvascsőrűmadár-félék családján belül. A faj vadászata Új-Guinea szigetén jelentős, mivel a helyiek számára egyrészt fontos húsforrás, másrészt tollait és csőrét felhasználják a rituális célra használt fejdíszek készítése során.

a papuák péniszei

Ezek miatt ahol nagyobb létszámú népesség él Új-Guineán ott a faj valamivel ritkább. Ameddig azonban a vadászat nem ölt kereskedelmi mértéket és az erdőirtás sem kezdődik el nagyobb mértékben, addig a fajt nem fenyegeti a kihalás veszélye. Állatkertekben elég gyakori faj.

a papuák péniszei

Magyarországon a Szegedi Vadasparkban él egy pár. Fordítás[ szerkesztés ] Ez a a papuák péniszei részben vagy egészben a Papuan Hornbill című angol Wikipédia-szócikk ezen változatának fordításán alapul.

A méret a lényeg? - hormonmentes

Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.

a papuák péniszei

Fontos információk