Csavart pénisz

Hogy lehetnek a csavart péniszek, Tudj meg mindent a férfiak egyik legfontosabb testrészéről!

hosszú pénisz

Anyacsavart tekert alvó férje péniszére egy féltékeny ukrán nő hu Csavart pénisz A csapat parancsnoka azt nyilatkozta, hozzá vannak szokva az ilyesmihez. Iszonyatos lágyéktáji fájdalomra ébredt egy reggel egy 40 év körüli ukrán férfi, akinek a nevét és a pontos korát a helyi sajtóbeszámolók nem említik.

merevedési problémák férfiaknál 50 évesen

A férfi megdöbbenve vette észre, hogy a duzzadt péniszén egy nagy anyacsavar van. Megpróbálta leszedni magáról a csavart, de csak még durvább fájdalmat tudott okozni magának, ezért mentőt hívott — írja a Daily Mail című brit bulvárlap.

A férfit az Ukrajna déli részén fekvő Zaporizzsja egyik kórházába szállították.

termékek, amelyek fokozzák a potencia erekcióját

Az orvosoknak azonban nem volt semmilyen eszközük, amivel az anyát eltávolíthatták volna a férfi péniszéről, ezért egy Kobra nevű speciális mentőcsapat segítségét kérték. Bolcsó Dániel Ők egy flex segítségével vágták ketté az anyát. A művelet nem volt egyszerű, mert a vágás során rengeteg szikra keletkezett, a csavar pedig felforrósodott, így folyamatosan hűteni kellett.

vákuumszivattyú az erekció fokozásához

A beavatkozás végül csavart pénisz sikerrel zárult, az orvosok szerint a férfi teljesen fel fog épülni a sérüléseiből, és a pénisze úgy fog működni, mint korábban. Kiderült, az anyát a csavart pénisz tekerte rá a férfi péniszére, mert úgy gondolta, hogy megcsalja. A csavart pénisz fontolóra vette, hogy beadja a válópert — jelentette a helyi média.

milyen ételeket fogyasszon a pénisz számára

Számít a méret?

Fontos információk