Legkisebb hímtagok

A legkisebb hímtagok

legkisebb hímtagok

Man weboldal. Azt vette górcső alá, hogy melyik férfi színésznek lehet a legkisebb és a legnagyobb pénisze.

legkisebb hímtagok

Úgy tűnik, még legkisebb hímtagok hímvesszőjük mérete sem maradhat titokban a hollywoodi hírességeknek. Most a Mr. Man nevű weboldal egy meglehetősen zavarba ejtő grafikont készített arról, ki mekkora adottságokkal bír.

legkisebb hímtagok

Mekkora a tökéletes pénisz? És hogy mi alapján dőlt el a rangsor? Nyilván nem bújt el a zuhanyfüggöny mögött. A színészek pucér jeleneteit vette górcső alá, hogy megszülessen a rangsor.

legkisebb hímtagok

Összesen jelenet alapján jött össze a végleges lista. Azt ugyan nem tudni, hogy az időjárási viszonyokat és más egyéb tényezőket is figyelembe vettek-e, de valószínűleg nem.

legkisebb hímtagok

Az így megszületett listán láthatjuk, hogy a grafikon kisebbik végén Terrence Howard, Dennis Hopper és Eric Balfour látható. Home Érdekességek A legkisebb hímvessző A legkisebb hímvessző péniszméreteiről A férfiak nagy többsége — tudományos felmérések szerint több, mint a fele — panaszkodik, hogy az átlagosnál kisebb a pénisze.

legkisebb hímtagok

A lista tetején, vagyis a méretes adottságúak között Michael Fassbender tört az péniszek a kiállításon, maga mögé utasítva Liam Legkisebb hímtagok és Jason Segelt. Grafikonon mutatják be, kinek van a legkisebb pénisze HollywoodbanForrás: www.

Fontos információk