Tantrikus péniszmasszázs. Szex és testmasszázs

tantrikus péniszmasszázs

A Lingam szanszkrit eredetű szó és a a férfi hímtagját jelöli.

tantrikus péniszmasszázs a pénisz növekedéséhez, amire szüksége van

A Lingam masszázs a Tantra által oly nagyra becsült és tisztelt technika, melynek révén az emberben felszabadul a kreatív energia és öröm. Tapasztalja meg ön is a kreatív energia és öröm felszabadulását és a szexuális energia gyógyító hatását!

tantrikus péniszmasszázs minden pénisznagyobbító műtét

A Lingam masszázs lényege a herék,a gát,a külső prosztata és a hímvessző különleges masszírozása melyhez elengedhetetlen a babaolaj, vagy masszázsolaj. A PC izmok fontos szerepet tantrikus péniszmasszázs a férfi szexuális reakcióban,melyek az elülső szemérem csonttól a hátsó farkcsontig húzódnak.

Hirdetés log (max 1 év)

A keleti orvoslás azt tanítja, hogy a hímvessző és a vagina olyan reflexzónákkal rendelkeznek, melyek megfelelő masszírozása nemcsak kellemes, de gyógyító is lehet. Éppen ezért fontos, hogy megtanuljuk nemi szervünk helyes érintését, hogy a testi öröm mellett szexuális energiára is szert tegyünk.

  • Az emberemnek gyenge az erekciója
  • Tantra Masszázs, Lingam Masszázs | Bioenergetic
  • Érzéki tantra masszázs, lingam masszázs Azt hiszed, már mindent tudsz a szexről?

A talphoz és fülhöz hasonlóan a vaginának és a pénisznek is megvannak a maga mágikus területei - szakszóval reflexzónái - amik összeköttetésben állnak az egyes szervekkel. A herék masszírozása, simogatása a test szinte valamennyi pontjával kapcsolatban állnak. Ezen túl a hímvessző lassú, érzéki masszírozásával a vastagbél, vesék, húgyhólyag,máj,vékonybél,lép,gyomor,hasnyálmirigy reflexpontjait stimuláljuk.

Ezt követően a makkrész következik, mellyel a tüdő, szív, prosztata, mellékvese, agyalapi mirigy,tobozmirigy reflexterületeit stimuláljuk. Nálam biztos érzéki kezek között tapasztalhatod, és élheted át a Tantrikus lingam masszázs jótékony hatásait.

tenn forró szex

Hívj bizalommal! Maximális diszkréció, intelligencia és higiénia!

tantrikus péniszmasszázs miért van péniszem

Ismerd meg a lingam-masszázs jótékony hatásait! Érdekes, hogy miként figyelhető meg a különböző kultúrákban a szexualitás szerepe.

tantrikus péniszmasszázs hibák merevedéssel

Míg a nyugati civilizációk zártabban kezelték mindig is ezt a területet, addig a keleti kultúrák komplett szertartásokat építettek köréjük.

A lingam-masszázs is ezek közé sorolható, de ismerjük meg közelebbről ezt a remek eljárást. A lingam-masszázs tulajdonképpen a férfi hímvesszejének a masszázsát jelenti, mely tantrikus péniszmasszázs Tantra egyik eleme, ám ez az erotikus masszázs nem az orgazmus elérésére szolgál, az csupán egy kellemes mellékhatásként jelentkezhet.

Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden tantrikus péniszmasszázs a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is. Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A lingam-masszázs valódi lényege a férfi nemi szervének, tehát a heréknek, a prosztatának és a hímvesszőnek a tantrikus kényeztetése, mely pozitívan hat az egészségi állapotra és a mindennapos kiegyensúlyozottságra, közérzetre. A lingam-masszázs közben a férfi hímvessző elernyed, majd újra merevvé válik, mely a Tantrában az öröm két végpontját jelöli. Ezzel a technikával a párok nem csak közelebb tantrikus péniszmasszázs egymáshoz, de olyan mélységekben ismerhetik meg egymás testét, mely egész életük során pozitív hatással lesz kapcsolatukra!

  • Hatása a férfi merevedésére
  • Vérforraló péniszmasszázs (18+) - Nő és férfi | Femina
  • Pénisz masszázs kézzel és mellel - masszázs szex videók - gyogyenergia.

Látogass el hozzánk, ha szeretnéd profikra bízni a lingam-masszázst!

Fontos információk